Moderne Meesters advocatuur onafhankelijk, betrouwbaar en deskundig

Moderne Meesters advocatuur is een landelijk opererend, onafhankelijk, betrouwbaar en deskundig advocatenkantoor dat gevestigd is in Utrecht.

Wat doen onze advocaten?

Adviseren

Goed advies is goud waard en niets is minder waar. Wanneer u vooraf van de spelregels op de hoogte bent, is het makkelijker om een beslissing te nemen zonder verrassingen achteraf.

Bemiddelen

De weg naar de rechter lijkt de kortste en makkelijkste wanneer partijen niet (meer) met elkaar kunnen praten. Soms leidt bemiddeling tot een duurzaam, verteerbaar én goedkoper resultaat.

Onderhandelen en schikken

Met bepaalde zakelijke transacties gaan soms grote sommen gepaard. Deze sluit u niet dagelijks en daarom kan het wenselijk zijn de onderhandelingen door een derde te laten voeren.

Procederen

Vreemde ogen dwingen. Daarom is procederen (als ultimum remedium) soms de enige uitweg om onregelmatigheden te stoppen of om partijen weer in gesprek te krijgen.

Creatief, praktisch en efficiënt

Creatief, praktisch en efficiënt

Creatieve oplossingen met oog voor de belangen van onze cliënten en op basis van een commerciële afweging tussen kansen en kosten.

Helder en snel

Helder en snel

Binnen en buiten kantoortijden worden onze cliënten - per mail, telefonisch, op kantoor of elders - te woord gestaan en voorzien van bruikbare heldere adviezen.